Wie zijn wij? | HD Rental!


Wie zijn wij:

Vanuit onze magazijnen in Kaatsheuvel verhuurt HD Rental meubilair, bars, inrichting, decoratie, verlichting en techniek.

Je kan bij ons een statafel, dinertafel, stoel, kruk, sokkel, bar, koelkast, tap of lounge set huren, maar ook voor een tent, toiletwagen, aggregaat, verwarming of licht en geluid kun je bij ons terecht!

Een aantal artikelen kun je zelf bij ons ophalen en retour brengen, maar we ontzorgen je nog liever met transport en op- en afbouw.

Zorg jij dan voor de koffie? Dan doen wij de rest!

 

Onze roots:

HD Rental is opgericht in 2020. Helemaal nieuw is de naam niet, sterker nog, de naam HD Rental wordt voor het eerst gebruikt in 1998, in een fictief (?) ondernemingsplan, ruim 23 jaar daarvoor…

 

2001:
HD Rental beheert en verhuurt de materialen van Highdisc Events uit Kaatsheuvel, dat al sinds 2001 opdrachtgevers ontzorgt met licht, geluid en beeldtechniek voor feestelijke aangelegenheden, zakelijke bijeenkomsten, congressen, (product-) presentaties en (relatie-)events.

 

2011:
10 jaar later wordt de technische dienstverlening uitgebreid met meubilair, bars, aankleding, inrichting en decoratie. Hiervoor werd in 2011 een bedrijf overgenomen dat als decorateur en inrichter behoorde tot een belangrijke opdrachtgever. Sinds 2011 ontzorgen wij als totaalleverancier onze relaties en nemen wij indien gewenst de complete organisatie uit handen. Het assortiment is inmiddels fors uitgebreid wat aantallen en diversiteit in lijnen betreft. In de 2e helft van de jaren 10 groeit Highdisc Events gestaag door en wordt de bedrijfsvoering verder geprofessionaliseerd.

 

2020:
De tweede helft van 2019 zorgde voor fantastische vooruitzichten en 2020 zou het jaar moeten gaan worden met prachtige evenementen. Dat liep helaas anders en feesten, bijeenkomsten en evenementen werden voor langere tijd verboden.

Maar we hebben niet stil gezeten! We hebben onze materialen gekeurd en onderhouden, verbeteringen doorgevoerd, aantallen verhoogd en nieuwe producten toegevoegd aan het assortiment.


Vanaf 2020 beheert en faciliteert HD Rental de materialen voor Highdisc Events, wat zich daardoor nog beter kan richten op het ontzorgen en organiseren van projecten voor vaste relaties en partners.  

Ook voor deze partners (o.a. weddingplanners, organisatiebureaus, cateraars en evenementenlocaties) faciliteert HD Rental deze materialen, waarbij zij in de online showroom hun eigen opdrachten, feesten en evenementen kunnen inrichten.

En op www.allesvoorjouwevent.nl kun je dit nu ook helemaal zelf voor jouw event!

Ook vanuit HD Rental mag je dienstverlening en kwaliteit op het hoogste niveau verwachten! En we helpen je hierbij graag! Ook met transport en op- en afbouw, want ontzorgen zit nu eenmaal in ons DNA.Contact

 

                Adresgegevens:

                HD Rental
                Veerweg 29
                5171 PW Kaatsheuvel

                0416 - 28 34 49

                webshop@hdrental.nl


Voor dringende vragen en storingen bel je buiten kantoortijden gewoon ons algemene nummer 0416-28 34 49. Blijf aan de lijn, je wordt doorgeschakeld.

Rating: 5 sterren
1 stem